2. juni 2011

På date :o)

Jeps du læste rigtigt :o)

I går blev NF passet hos M og J, et par af vores gode venner som heldigvis bor lige i nærheden, og NF elsker at være hos dem. De er ikke så kedelige som han synes hans forældre er lige for tiden :o) Han spillede vist bold og rutsjede og var nede og fodre ænder (indtil han selv endte med at spise brødet) og de plejer også at spille spil, så ja han elsker at være der og han er altid meget træt når han kommer hjem derfra. Han sov da også i går da vi hentede ham ;o)

Men som sagt, vi var altså på date. Vi var i bio og se Pirates of the caribbean 4. Den er faktisk ok men der manglede ligesom et eller andet i forhold til de første 3 film.
Bagefter var vi på restaurant, en mexicansk restaurant. Vi var nødt til at gøre det i denne rækkefølge da filmen kun gik kl 17.30. Men det var også ok, vi havde i hvert fald en hyggelig aften med virkelig god mad. Det var som om kødet smeltede i munden, helt perfekt :o) og når de skrev 200 gram bøf i menu kortet er jeg ret sikker på det var vægten efter den var stegt, for den var dælme stor ;o) hehe

Dagen i dag kommer vist bare til at gå stille og roligt, vi ser på hvordan vejret er og hvordan NF's humør er når han har sovet middagslur for lige nu er han lidt pylret og allerede træt på trods af at han kun har været oppe i ca 3 timer (det var åbenbart hårdt i går med alt det der skete) :o)
Lige nu står han dog og leger med sit parkeringshus, der er lys og lyd i når han kører elevatoren op og ned, og så er han så koncentreret at han står og rækker tunge ;o) det ser helt vildt sødt ud :o) hihi

Jeg håber I alle får en fantastisk Kr. Himmelfartsdag derude :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil så gerne høre hvad du har at sige :o)