22. juni 2011

Uinspireret...og en masse andet godt ;o)

Kender I det, når man lever i flytterod, så kan man bare ikke tage sig sammen til noget som helst?! Heller ikke rigtigt at lave mad faktisk!!

Sådan er det i hvert fald her. Vi ved ikke hvornår vi skal flytte så vi gider ikke rigtigt fylde køleskabet, så vores mad er for tiden noget der kan laves hurtigt og som består af noget vi har i huset. Og hvis I ikke allerede havde regnet det ud så er noget af det vi altid har i huset kylling, kylling og mere kylling :o)

Så noget af det vi har spist de sidste par dage har bl.a. været kyllingesandwich.

 Grøntsager klar til kyllingesandwich :o)

 Min sandwich venter bare på at blive "lukket" og smidt i toasteren. Philadelphia, ost, stegt kylling, tomat, agurk, oliven og lidt mayonaise :o)

Kærestens venter på en tur i toasteren. Stort set som ovenstående men plus pepperoni og bbq sauce :o)

Og sådan ser de ud når de er færdige :o) de ser måske lidt kedelige ud men de smager dælme godt :o)

 En lille mus der er ved at spise alle de oliven mor lige har fanget op af krukken og skåret i stykker :o)
(Flytterod i baggrunden)

Et billede af mine hylde stiklinger som står så fint i krukken med vand og gror en masse fine hvide rødder ;o) og ja jeg ved godt at det er bedst at tage stiklinger tidligt i foråret eller i efteråret, og helst inden en gren går i blomst...men det er der tydeligvis ingen der har fortalt hylden her så shhh :o)

lige som en slut note, kender I siden Coolstuff? Der er alle mulige (og umulige) ting som man bare ikke finder andre steder :o) For bageinteresserede har de bl.a. nogle sjove bageforme, men de har også andre ting man ikke anede eksisterede men som man sikkert finder ud af man ikke kan leve uden ;o) hehe...ej jeg har faktisk ikke købt noget derinde (endnu) jeg synes bare den er lidt sjov at kigge igennem engang imellem hvis man ikke lige har noget andet at tage sig til :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil så gerne høre hvad du har at sige :o)