27. maj 2011

Dagen i dag....

...har ikke været hård!

Vi startede i morges med at køre NF i dagpleje, og fik der at vide at dagplejemoren havde fri i dag, hvilket vi ikke havde fået besked på....heldigvis kunne hendes mand have ham i dag (han er også dagplejer), ikke fordi det havde været noget problem at tage ham med hjem igen, men tror han var blevet ked af det når han nu havde set sin bedste ven der...

Nå derefter tog vi ud på en køretur for at kigge lidt i kvarteret omkring den der lejlighed, og for at spørge hos en ejendomsmægler hvad de mente om området. Området som sådan ser faktisk ok ud men ja bygningen, eller rettere underboen virker lidt skummel, og det samme sagde de hos ejendomsmægleren. Der er også et flinkt postbud heroppe som havde spurgt sig lidt for på sit arbejde og han sagde det samme, så vi skal ikke i den lejlighed. Vi har så forhørt os hos ejendomsmægleren om de har et hus vi kan leje i et år, og det vil de lige finde ud af, så det venter vi så på at høre fra...

Det næste der skete var at jeg skulle på arbejde i en hel time (I know mega hård arbejdsdag!! eller noget).

Der er ikke sket det helt store i dag som I nok kan se, men jeg har haft besøg af M i en lille time og af en anden M i ca 2 timer, og hold da op hvor tiden flyver når man er i godt selskab ;o) det var simpelthen så hyggeligt :o) og NF synes også det har været hyggeligt :o)

Til aftensmad i aften skulle vi prøve noget nyt, og det blev til kyllingelasagne med spinat. Det var helt vildt godt, det havde jeg ikke lige troet men MUMS, jeg har spist så meget at jeg har været nødt til at knappe mine bukser op!!

 tja her ligner det jo sådan set enhver anden lasagne men det er det ikke ;o)

måske er det kun fordi jeg ved det at jeg kan se kyllingestykkerne heri men de er der :o)

The recipe for you!! ;o)

Kyllinge lasagne med spinat:


En pakke lasagne plader
500 gram kyllingebryst eller inderfilet
Oliven olie, til at svitse kyllingen i
1 pakke optøet hakket spinat
En pakke tomater
1 salatløg
1/4 liter fløde
1 flaske Maizena fløde til madlavning
3 tsk karry
1 dl. ketchup
1 dåse tomat pure
Salt & peber
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret persille (kan undværes)
200 gram ost i strimler


Skær kyllingen ud i flade strimler og svits den let gylden. Stil til side
Blend tomaterne og løg i en blender, eller en foodprocessor, sammen med tomatpureen, tilsæt fløden og blend det hele godt.
 Varm sovsen op i gryden og tilsæt krydderierne. Lad det simre i 15- 20 minutter og smag til med lidt salt. Tilsæt kyllingestykkerne. Put lidt sovs i bunden af det ovnfaste fad, drys noget spinat ud over og kom så lasagneplader på, fortsæt til sovsen og spinaten er brugt op. det øverste lag skal selvfølgelig også være sovs for ellers bliver det nogle seriøst tørre lasagneplader du får dig!! og det smager sandsynligvis ikke så godt.. Dæk lasagnen med ost. Den skal i en forvarmet ovn på 180 grader og i ca. 40 minutter.

Enjoy :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil så gerne høre hvad du har at sige :o)