26. maj 2011

%&/(/&%)/&&%/&¤%¤#¤%&/&%// BASTA

Ih hvor kan man altså blive irriteret nogle gange!!!

Vi står jo og skal flytte, og havde egentlig fundet en rimelig fed lejlighed, men nu siger folk at det er et dårligt kvarter, en dårlig bygning, der er problemer med narkomaner og andre problemfolk osv. Og eftersom vi intet kender til området overhovedet, så har vi ingen mulighed for at vide om det passer eller om det bare er et dårligt rygte det område har fået engang, som stadig hænger ved !!!

Når man kører på vejen derude så ser alle andre huse ret pæne ud, i god stand og med flotte haver uden ukrudt osv, men selve bygningen vi skal bo i er ikke den smukkeste, men det kan jo være det er studerende der bor der hvad ved jeg!!!

Det er bare SÅ irriterende når man er i den her situation!! Vi skal flytte i midten af næste måned og måske kan vi så ikke bo der...var det bare os to var det til at overkomme men jeg vil altså gerne at min søn er sikker, og helst at han kan være på eget værelse, men det er til at overkomme hvis han skal sove ved os, bare han kan lege i haven og være sikker og glad, og der ikke er risiko for at han finder nåle osv :-/

cheeeeeessssjjh!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil så gerne høre hvad du har at sige :o)